Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Από σήμερα… 30αρια στο θερμόμετρο

Ο καιρός έχει… γυρίσματα. Την ώρα που σε πολλές περιοχές, κυρίως το απόγευμα θα πέφτουν καταιγίδες, σε άλλες το θερμόμετρο θα πιάνει τα πρώτα κανονικά… τριαντάρια για φέτος το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους h μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 15 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά . Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 , στο νότιο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 ως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά.Ανεμοι: στα βόρεια ασθενείς μεταβλητοί και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 31 και κατά τόπους 32 βαθμούς κελσίου .

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: στα βόρεια δυτικοί 3 με 4 , στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για την Παρασκευή 02-06-2017

Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις οι οποίες τιςΜεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και στα ορεινά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5Μποφόρ.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Tags
Back to top button