Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Και τελικά παρά την τόση προβολή τις τελευταίες ημέρες απέσυραν το Ιππικό από την παρέλαση- Για ποιον λόγο;

Και ενώ όλες αυτές τις ημέρες, το ιππικό του στρατού είχε ''κλέψει'' τις εντυπώσεις, καθώς από την περασμένη εβδομάδα, έκανε πρόβες τα βράδια για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, και στην Αυλώνα, τελικά όλα αυτά πήγαν στις καλένδες. 

Σύμφωνα με την στήλη ''Βηματοδότης'' της γνωστής εφημερίδας το ''Βήμα'', Το ΓΕΕΘΑ αποφάσισε, χθες το βράδυ, στο πάρα πέντε να αποσύρει το Ιππικό από την παρέλαση και ξέρετε γιατί;

Παρά τις τόσες δοκιμές δεν κρίθηκε ακόμα ικανό να παρελάσεις. Όχι πως δεν έγινε καλή προετοιμασία, αλλά επειδή υπήρχε κίνδυνος να ρίξει κάποιος τρικάκια ή δυναμιτάκια και τα άλογα να αφηνιάσουν. Και ένα αφηνιασμένο άλογο στο Σύνταγμα μέσα σε τόσο κόσμο είναι άκρως επικίνδυνο.

Αφήστε που υπάρχει έντονος προβληματισμός μήπως υπάρξουν επεισόδια, όπως αυτά που συνέβησαν στην Αθήνα μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Tags
Back to top button