Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Και όμως είναι αλήθεια: Ινδός παίρνει μια χούφτα μέλισσες και τις βάζει...μέσα στο στόμα του (βίντεο)

Έναν περίεργο τρόπο να μαζεύει το μέλι βρήκε ένας Ινδός: Βάζει τις μέλισσες μέσα στο στόμα του με τις χούφτες!

Το βίντεο που κυκλοφόρησε με τις πολύ ιδιαίτερες ικανότητες του 32χρονου Σουκ Μοχάμαντ από την Δυτική Βεγγάλη, όπου είναι συλλέκτης μελιού από τα 16 του, είναι αρκετά σοκαριστικό.

Ο άντρας, χωρίς να φορά κανένα προστατευτικό μέσο, μπαίνει μέσα στο χώρο των μελισσών. Τις πιάνει με τις χούφτες του και τις βάζει μέσα στο στόμα του, κατά χιλιάδες! Μάλιστα, πιέζει με τα χέρια του ώστε να χωρέσουν όλες...

Ο ίδιος δηλώνει πως έχει ανοησία στα τσιμπήματα και στο κεντρί τους και όντως οι μέλισσες δεν φαίνονται να τον τσιμπούν.

Αφού αφήσει τις μέλισσες στο στόμα του για μερικά δευτερόλεπτα, στην συνέχεια τις φτύνει, κόβοντας ένα μέρος της κρεμασμένης κηρήθρας, ενώ βάζει το υπόλοιπο πάνω από το λαιμό του.

Δεν διστάζει μάλιστα να βάλει, πάλι με τις χούφτες, χιλιάδες μέλισσες μέσα από την μπλούζα του, αποδεικνύοντας πως έχει ανοσία στα τσιμπήματά τους.

 

Tags
Back to top button