Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και «ξύδι»οι Τουρκαλάδες! Ύψωσαν την Ελληνική σημαία στο Βόσπορο!

H Ελλάδα μας και η Ορθοδοξία μας είναι παρούσες και στο Βόσπορο. Εορτάστηκαν με λαμπρότητα τα Θεοφάνια στη Δεσποτική Εορτή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Εν συνεχεία, όπως γίνεται κάθε χρόνο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε τον Αγιασμό των Υδάτων στον Κεράτιο κόλπο με πλήθος πιστών να παρακολουθεί τη Λειτουργία.

Φυσικά οι Έλληνες μας βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν το Σταυρό και εν συνεχεία ύψωσαν και την Ελληνική Σημαία.

Ξυδάκι οι Τούρκοι…

Tags
Back to top button