Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Και η Τατιάνα Λεμπέντεβα χάνει μετάλλια - Θετική σε δείγμα ντόπινγκ

Η Τατιάνα Λεμπέντεβα ανήκει από την Τετάρτη στις τιμωρημένες αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και χάνει το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στη βρετανική πρωτεύουσα στο τριπλούν.

Η Ρωσίδα σταρ βρέθηκε «θετική» στους επανελέγχους που υποβλήθηκε την ουσία τουριναβόλη.

Οι Ρώσοι άσκησαν τεράστιες πιέσεις για να μην τιμωρηθεί η Ρωσίδα, η οποία είναι μέλος της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού της πρώην σοβιετικής χώρας, όμως ο Ντένις Οσβαλντ δεν άκουγε τίποτα και τιμώρησε τη 40χρονη πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Έτσι, μετά τις τιμωρίες της Λεμπέντεβα και της Δεβετζή, στην κατάταξη του τελικού, πίσω από την Καμερουνέζα Εμπανγκό, που είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, ακολουθούν η Ουκρανή Όλια Ριπάκοβα με 15.11 και η Κουβανή Γιαργκέλις Σαβινιέ με 15.05.

Η Λεμπέντεβα χάνει και το αργυρό μετάλλιο που είχε κερδίσει στο μήκος με άλμα στα 7.03. Στη θέση της, ανεβαίνει η Νιγηριανή Μπλέσινγκ Οκαγκμπάρε, ενώ το χάλκινο καταλήγει στην Τζαμαϊκανή Τσέλσι Χάμοντ.

Tags
Back to top button