Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Και επίσημα παίκτης του Άρη ο Τζαμόν Γκόρντον (βίντεο)

Παίκτης του Άρη με κάθε επισημότητα είναι ο Τζαμόν Γκόρντον με τον 34χρονο άσος να επιστρέφει στην Basket League μετά από έξι χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: 

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Jamon Lukas Gordon. O Gordon γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1984 και έχει ύψος 1.91μ.  

Αγωνίστηκε στο κολέγιο Virginia Tech από το 2003 ως το 2007. Την σεζόν 2007-08 πέρασε για πρώτη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και έπαιξε στο τουρκικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Antalya Belediye. Επόμενος σταθμός του ήταν η γερμανική Koeln 99ers, όμως, πριν ολοκληρωθεί η χρονιά (και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2009) μετακόμισε στην Κροατική KK Split. Την σεζόν 2009-10 υπέγραψε στο Μαρούσι και έναν χρόνο αργότερα υπέγραψε στον Ολυμπιακό (2010-11). Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε στην Τουρκία για την Galatasaray, ενώ από το 2012 ως το 2014 ήταν παίκτης της Anadolou Efes. Πέρυσι (2015-16) αγωνίστηκε στην Darussafaka.

2011 Κύπελλο Ελλάδος (Ολυμπιακός)

2012 Κύπελλο Τουρκίας Galatasaray»

Tags
Back to top button