Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΚΑΕ Άρης: Ευχαριστεί ΕΟΚ και ΠΑΟ για την ανάθεση του Τελικού

Μία απόφαση η οποία σηματοδοτεί μία νέα εποχή στον αθλητισμό είναι αυτή για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο μπάσκετ στο “Nick Gallis Hall”. 

«Θέλουμε να πιστεύουμε πως εγκαινιάζεται μία νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό, που θα φέρει και πάλι τους φιλάθλους στα γήπεδα. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεσμεύεται πως θα κάνει τα πάντα για έναν τελικό - διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ», καταλήγει αυτή. 

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: 

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στο να δοθεί λύση στο θέμα του τόπου διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος 2017. Την Αστυνομία, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός που συμφώνησε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο «Nick Galis Hall», κυρίως, όμως, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που επέδειξε παραδειγματική υπευθυνότητα, συνδράμοντας στην επιλογή αυτή. Και βεβαίως ευχαριστούμε την Πολιτεία για την γνήσια και ειλικρινή συμπαράστασή της στην διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο δικό της και δη στο στολίδι του Βορρά. 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως εγκαινιάζεται μία νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό, που θα φέρει και πάλι τους φιλάθλους στα γήπεδα. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεσμεύεται πως θα κάνει τα πάντα για έναν τελικό - διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ.

Tags
Back to top button