Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιβανόφ: «Οι 80 βουλευτές έδρασαν ενάντια στη βούληση του λαού των Σκοπίων στο δημοψήφισμα»

Αιχμές για δωροδοκία βουλευτών, προκειμένου να ψηφίσουν ενάντια στη βούληση του λαού, που απέρριψε τη Συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβανόφ, που εξέφρασε για άλλη μια φορά την αντίθεσή του με τη συνταγματική αναθεώρηση. 

«Στο δημοψήφισμα της 30ής Σεπτεμβρίου, οι πολίτες εξέφρασαν την κυρίαρχη βούλησή τους και απέρριψαν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Βουλή έπρεπε να το λάβει υπ' όψιν, αλλά η πλειοψηφία των βουλευτών έδρασε ενάντια στη βούληση του λαού» τόνισε ο Ιβάνοφ, σε μήνυμά του για τη σημερινή επέτειο της επανάστασης της χώρας. 

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Σκοπίων, όπως αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, σημείωσε με νόημα ότι οι πολίτες θυμούνται τους γενναίους και η ιστορία απεχθάνεται τους δειλούς και όσους δωροδοκούνται. 

«Η ελευθερία κερδίζεται καθημερινά. Η γενιά μας είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει την καταστροφή της Μακεδονίας», τόνισε ο Ιβανόφ, συμπληρώνοντας ότι μόνον ένα «ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος μπορεί να προστατεύσει την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Tags
Back to top button