Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιβάνκα Τράμπ: Τάσσεται υπέρ της γυναικείας επιχειρηματικότητας (φωτό)

Χθες βράδυ, η Ιβάνκα Τράμπ βρέθηκε στην Ουάσινγκτον όπου συμμετείχε στην προώθηση ενός Ταμείου που ίδρυσε η Παγκόσμια Τράπεζα για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Η πρωτοβουλία αυτή, με την επονομασία «Women Entrepreneurs Finance Initiative» (We-Fi), έχει στόχο να βελτιώσει την πρόσβαση των γυναικών επιχειρηματιών σε κεφάλαια στις αναπτυσσόμενες χώρες.

«Η πλήρης απελευθέρωση των ικανοτήτων των γυναικών στην οικονομία μας θα δημιουργήσει τεράστια πλούτη, αλλά θα φέρει επίσης και την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία σε πολλές περιοχές που το έχουν ανάγκη», δήλωσε η Ιβάνκα Τραμπ.

Στις αναπτυσσόμενες χώρες οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες υποφέρουν από την έλλειψη χρηματοδότησης ύψους 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, είτε επειδή δεν είναι σε θέση να δανειστούν, είτε επειδή λαμβάνουν πολύ ακριβά δάνεια ή βραχυπρόθεσμα, εξήγησε η Ιβάνκα Τραμπ.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Τζιμ Γιονγκ Κιμ χαρακτήρισε την Ιβάνκα Τραμπ «κινητήριο δύναμη» της νέας αυτής πρωτοβουλίας, που έχει λάβει μέχρι στιγμής δεσμεύσεις για τη δωρεά 350 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου παρουσίασε αυτή την πρωτοβουλία, που έχει τη στήριξη της Γερμανίας, της Ρωσίας, της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της συνόδου της Ομάδας των 20 (G20) στο Αμβούργο.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button