Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Υπάλληλος των σιδηροδρόμων κατεβάζει με βρισιές τσιγγάνους από τρένο

Στην Ιταλία όπως και στην Ελλάδα συμμορίες τσιγγάνων λυμαίνονται τους σιδηροδρόμους της χώρας διαπράττοντας μικροκλοπές και ζητιανέυοντας χρήματα.

«Να κατέβετε. Μας σπάσατε τα α...», είπε μια εργαζόμενη των σιδηδρομικών υπηρεσιών, μέσω μεγαφώνων, σε τσιγγάνους που ζητούσαν χρήματα από επιβάτες τρένου.

Μεγάλος θόρυβος και σειρά αντιδράσεων ξέσπασαν στην Ιταλία από την ενέργεια υπαλλήλου των ιταλών σιδηροδρόμων να απευθυνθεί με ασεβή τρόπο σε τσιγγάνους που επέβαιναν σε τρένο.

Οι επιβάτες της σιδηρηδρομικής γραμμής που συνδέει το Μιλάνο με την Κρεμόνα ξαφνικά άκουσαν από τα μεγάφωνα μια γυναικεία φωνή να λέει:

«Οι επιβάτες παρακαλούνται να μην δίνουν χρήματα σε όσους παρενοχλούν. Κατεβείτε διότι μας τα σπάσατε. Και ούτε στους τσιγγάνους. Να κατεβούν στην επόμενη στάση γιατία μας έχουν σπάσει τα α....».

Η εταιρία σιδηροδρόμων Trenord, μετά από διαμαρτυρία επιβάτη, χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό» το συμβάν, προσθέτοντας ότι «θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα».

Η υπάλληλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, κινδυνεύει να απολυθεί.

Ωστόσο, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι, υπερασπίστηκε την εργαζόμενη εκφωνήτρια μέσω Twitter:

«Αντί να ανησυχούν για τις επιθέσεις κατά επιβατών, ελεγκτών και υπεύθυνων των συρμών, κάποιοι ανησυχούν για τα μηνύματα κατά όσων παρενοχλούν», τόνισε ο γραμματέας της Λέγκα.

Tags
Back to top button