Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Σύμφωνος για συνεργασία Πέντε Αστέρων και Λέγκας ο Ντι Μάιο - Αφήνουν εκτός σχήματος τον Μπερλουσκόνι

Τη δική του πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης στην Ιταλία κατέθεσε ο υποψήφιος πρωθυπουργός των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι ντι Μάιο, στο πλαίσιο δηλώσεών του στο δημόσιο κανάλι της Ιταλίας, Rai Tre.

«Λέμε "ναι" σε μια κυβέρνηση των Πέντε Αστέρων με την Λέγκα, με πρωθυπουργό που να μην ανήκει στην ηγεσία των δυο κομμάτων, αλλά χωρίς την Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι», δήλωσε ο Ντι Μάιο. Ο πολιτικός αρχηγός των Πέντε Αστέρων, δηλαδή, έκανε ένα βήμα πίσω, σχετικά με την μέχρι τώρα απαίτησή του να μπορέσει ο ίδιος να ηγηθεί της νέας κυβέρνησης.

Όπως εξήγησε, η λύση αυτή «θα μπορούσε να επιτρέψει να αποτραπεί το ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης ψυχρών τεχνοκρατών».

Αναμένεται, τώρα, η απάντηση της Λέγκας, ενόψει και του αυριανού νέου γύρου διαβουλεύσεων του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, με τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Μέχρι σήμερα, ο γραμματέας της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, έχει επαναλάβει ότι θέλει να συγκυβερνήσει με τα Πέντε Αστέρια, αλλά και με την Φόρτσα Ιτάλια του «πρώην Καβαλιέρε».

Tags
Back to top button