Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Σοκ! - Προσωπικό ξενοδοχείου νάρκωσε Βρετανίδα τουρίστρια και μετά τη βίασε

Θύμα μιας απάνθρωπης κακοποίησης έπεσε Βρετανίδα τουρίστρια στην Ιταλία. Έπειτα από στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, η 50χρονη γυναίκα βιάστηκε από περίπου 12 άτομα, πολλά εκ των οποίων ανήκαν στο προσωπικό του ξενοδοχείου, που έμενε.

Το περιστατικό συνέβη την τελευταία μέρα των διακοπών της γυναίκας στο Σορέντο τον Οκτώβρη του 2016 και προκάλεσε σάλο στην τοπική κοινωνία, αφού έλαβε χώρα σε ένα αρκετά γνωστό ξενοδοχείο. Οι έρευνες των Αρχών κράτησαν αρκετούς μήνες και πλέον έχουν συλληφθεί πέντε από τους δράστες, των οποίων η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Τα υπόλοιπα εφτά άτομα που συμμετείχαν στον βιασμό παραμένουν άγνωστα στις Αρχές, με τους συνεργούς τους να εξακολουθούν να τους καλύπτουν, άγνωστο για ποιο λόγο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, μέλος του προσωπικού που εργαζόταν στο μπαρ σέρβιρε την ίδια και την κόρη της ποτά με υπνωτική ουσία. Στη συνέχεια, οδήγησε την γυναίκα σε κοντινή, έρημη πισίνα και την βίασε. Κατόπιν, την οδήγησε στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί του και άλλα άτομα, και την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον. 

Μάλιστα οι ασυνείδητοι άνδρες ανέβασαν βίντεο με την κακοποίηση σε ένα group στο WhatsApp με την ονομασία Bad Habits, με άλλους άνδρες να αφήνουν... επαινετικά σχόλια. Οι δράστες που συνελήφθησαν ήταν τα πρόσωπα που αναγνωρίστηκαν στο βίντεο από την Αστυνομία, ωστόσο στο σώμα της γυναίκα βρέθηκε DNA από περισσότερους άνδρες και γίνονται προσπάθειες για την ταυτοποίησή τους.

Tags
Back to top button