Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Προβάδισμα των συντηρητικών έναντι της κεντροαριστεράς

Ο μέσος όρος των δημοσκοπικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία την τελευταία εβδομάδα, δείχνει ότι η συντηρητική συμμαχία που κυβερνά την χώρα, έχει σαφές προβάδισμα, στην πρόθεση ψήφου, έναντι της κεντροαριστεράς και των Πέντε Αστέρων.

Κλίμα εκφοβισμού στην Ιταλία για το μεταναστευτικό: Απειλές κατά της ζωής της δέχτηκε η δικαστής που αποφάσισε την επιστροφή μεταναστών από την Αλβανία

Πιο αναλυτικά, η συντηρητική συμμαχία στηρίζεται από το 48,4% του στατιστικού δείγματος, η κεντροαριστερά από το 31,4%, τα Πέντε Αστέρια από το 11,4% και οι λοιπές, κεντρώες δυνάμεις, από το 5%.

Σε ό,τι αφορά τις δυο μεγαλύτερες παρατάξεις, στους συντηρητικούς, τα "Αδέλφια της Ιταλίας" της Τζόρτζια Μελόνι χαίρουν της στήριξης του 29,4% των ερωτηθέντων, η "Φόρτσα Ιταλία" που ίδρυσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι του 9,5% και η Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι δεν ξεπερνά το 8,7%. Η μικρή πολιτική δύναμη "Εμείς οι μετριοπαθείς", "πείθει" το 0,9% των ερωτηθέντων.

Στην κεντροαριστερή συμμαχία, το Δημοκρατικό Κόμμα, σύμφωνα με τα γκάλοπ της τελευταίας εβδομάδας εξασφαλίζει το 23,1% της πρόθεσης ψήφου, η συμμαχία Οικολόγων και Ιταλικής Αριστεράς το 6,5% και το ριζοσπαστικό κόμμα "Περισσότερη Ευρώπη" το 1,8%.

Tags
Back to top button