Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: O Λουίτζι Ντι Μάιο προαναγγέλλει αναθεώρηση του κανονισμού για τα ωράρια των καταστημάτων

Ο αντιπρόεδρος του ιταλικού κυβερνητικού συνασπισμού, υπουργός εργασίας και ηγέτης του Κινήματος των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο, προανήγγειλε σήμερα την τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και ειδικότερα των εμπορικών κέντρων κατά τις αργίες και τις Κυριακές.

«Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει σταματήσει η λειτουργία των εμπορικών κέντρων τις Κυριακές», ανακοίνωσε ο Ντι Μάιο, προσθέτοντας ότι θα εγκριθεί ειδικός νόμος, με τον οποίον θα τροποποιηθεί η νομοθεσία για απελευθέρωση των ωραρίων λειτουργίας, την οποία είχε θεσπίσει η κυβέρνηση του τεχνοκράτη Μάριο Μόντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος νόμος θα προβλέπει την περιορισμένη λειτουργία των εμπορικών κέντρων και καταστημάτων τις Κυριακές, με πρόθεση της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε να μην μένουν ανοικτά για περισσότερες από οκτώ Κυριακές τον χρόνο.

«Η απελευθέρωση των ωραρίων που θέσπισε η κυβέρνηση Μόντι καταστρέφει τις ιταλικές οικογένειες, πρέπει να αναθεωρήσουμε ότι ισχύει για κανονισμούς και ωράρια», τόνισε ο Ντι Μάιο.

Tags
Back to top button