Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Ο 81χρονος Σ. Μπερλουσκόνι θέλει να ξαναγίνει Πρωθυπουργός αλλά το παρακάνει με το μακιγιάζ! (φωτό)

Μπορεί ο Σίλβιο Μπερουλσκόνι έχει συμπληρώσει αισίως τα 81 όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να σταματήσει να ασχολείται με την πολιτική. 

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν τον δικαιώνει καθώς οι φωτογραφίες του τόσο από το συνέδριο της Forza Italia πριν από δύο ημέρες όσο και από την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή θα μπορούσαν άφοβα να χαρακτηριστούν τρομακτικές.

Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην πρωθυπουργία, έτσι ώστε να διευρύνει το ρεκόρ του ως ο μακροβιότερος Ιταλός πρωθυπουργός μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Όπως, όμως, φαίνεται στις φωτογραφίες πλέον θυμίζει περισσότερο κέρινο ομοίωμα παρά άνθρωπο καθώς οι πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί και οι εμφυτεύσεις στα μαλλιά του έχουν αφήσει έντονο το αποτύπωμά τους.

Ο 81χρονος Μπερλουσκόνι το 2016 υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς όμως τώρα ετοιμάζεται να ηγηθεί του κεντροδεξιού συνασπισμού που προηγείται στις δημοσκοπήσεις.

Επειδή, όμως, ακόμα έχει ανοιχτές εκρεμμότητες με τη δικαιοσύνη καθώς από το 2013 έχει καταδικαστεί για υπόθεση φοροδιαφυγής ο ίδιος έχει επιλέξει έναν στρατηγό των Καραμπινιέρων για να πάρει τη θέση του σε περίπτωση που υπάρξει κώλυμα με το να γίνει ξανά πρωθυπουργός.

Σε κλίμα οδύνης οικογένεια και συγγενείς είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο, στα δίδυμα αδέρφια που έφυγαν τόσο άδοξα από τη ζωή, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους.

Tags
Back to top button