Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιταλία: Μετανάστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 25χρονη εθελόντρια

Φρικτή κατάληξη είχε μία 24χρονη εθελόντρια σε κέντρο για ψυχικά ασθενείς στην Ιταλία, όταν ένας 54χρονος άνδρας της επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο άνδρας ο οποίος κατάγεται από το Μαρόκο και βρίσκεται στη χώρα νόμιμα, αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και νοσηλευόταν στη δομή Κασίνα Κλαραμπέλα στο Ιζέο της Μπρέσια που βοηθά στην επανένταξη ανθρώπων με διαταραχές.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο δράστης συνελήφθη. Όσο για την άτυχη γυναίκα, προσέφερε εθελοντική εργασία στο κέντρο τα τελευταία δύο χρόνια.

Tags
Back to top button