Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Ιταλία:Νέα συνάντηση Λέγκας και Πέντε Αστέρων για το σχηματισμό κυβέρνησης

Στη Ρώμη βρίσκεται ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι για να συναντήσει τον αρχηγό των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο. Ο κύριος στόχος της νέας αυτής πρωτοβουλίας είναι να εξακριβωθεί αν μπορεί να συσταθεί τελικά η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον οικονομολόγο Τζουζέπε Κόντε.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, στον καθηγητή Πάολο Σαβόνα (που αρχικά προοριζόταν για το υπουργείο Οικονομικών), θα μπορούσε να δοθεί ένα άλλο σημαντικό υπουργείο, ίσως εκείνο των Εξωτερικών.

Στην συνάντηση φέρεται να συμμετέχει και ο ίδιος ο Κόντε. Είναι ενδεικτικό ότι ο Σαλβίνι ακύρωσε σημερινή του ομιλία στο Μιλάνο για να μεταβεί εσπευσμένα στη Ρώμη.

Ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα είχε συνάντηση με την πρόεδρο της Γερουσίας Ελιζαμπέτα Καζελάτι για να συνεκτιμήσουν την κατάσταση.

Σειρά αναλυτών εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία για την δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειας. Διαφορετικά θα πρέπει να ορκιστεί, σε χρόνο ρεκόρ, κυβέρνηση τεχνοκρατών με πρωθυπουργό τον Κάρλο Κοταρέλι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button