Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Εντολή κατάσχεσης 49 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της Λέγκα

Εντολή κατάσχεσης 49 εκατ. ευρώ από τη Λέγκα επιβεβαίωσε ότι έδωσε η ιταλική δικαιοσύνη, σε μια περίοδο που το αντιμεταναστευτικό κόμμα και εταίρος της κυβέρνησης βλέπει τα ποσοστά του να εκτινάσσονται στις δημοσκοπήσεις. 

Η κατάσχεση οφείλεται σε απάτη που διαπιστώθηκε στη διαχείριση της κάλυψης προεκλογικών δαπανών κατά την περίοδο 2008 -2010. Πάντως, τη συγκεκριμένη περίοδο, στην ηγεσία του κόμματος δεν βρισκόταν ο Ματτέο Σαλβίνι, αλλά ο πρώην γραμματέας Ουμπέρτο Μπόσι.

Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, η δικαιοσύνη έχει εντοπίσει και έχει προχωρήσει στην κατάσχεση 3 εκατ. ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κομματικά ταμεία έχουν άλλα 5 εκατ. ευρώ. 

Από την πλευρά του, ο νυν γραμματέας της Λέγκα, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι έχει δηλώσει κατ΄επανάληψη ότι θεωρεί πως πρόκειται για δικαστική έρευνα με πολιτική σκοπιμότητα για να πληγεί το κόμμα του.

Tags
Back to top button