Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Έγραψαν «τουρίστες γυρίστε στα σπίτια σας» πάνω σε βράχο

Ο λόγος για ένα ιστορικό και διάσημο βραχώδες μνημείο στην Ιταλία, πάνω στο οποίο διατητούνται τα απωτυπώματα δεινοσαύρου ηλικίας 200 εκατ. ετών, και στον οποίον κάποιοι έγραψαν «Τουρίστες γυρίστε σπίτια σας» (tourists go home).

Τη σοκαριστική αυτή αποκάλυψη, έκανε ο παραολυμπιονίκης αθλητής και ορειβάτης Moreno Pesce ενώ προπονούνταν στους Δολομίτες της Βόρειας Ιταλίας, όπως αναφέρει το ANSA.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ο αθλητής φαίνεται να κουνάει το κεφάλι του καθώς έδειχνε τα ευρήματά του.

«Δεν ήταν ένα ωραίο ξύπνημα για τις Τρεις Κορυφές».

Ο βανδαλισμός συνέβη σε σημείο ανάμεσα στα βουνά Auronzo και Lavaredo, σε περιοχή γνωστή για την υπέροχες διαδρομές για πεζοπορία στην Ιταλία.

Οι πατημασιές δεινοσαύρων ανακαλύφθηκαν το 1992 και πιστεύεται ότι έχουν διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια της τριασικής περιόδου – μεταξύ 250 και 200 εκατομμυρίων ετών πριν.

Κάθε χρόνο, περίπου τέσσερα εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται τη γραφική αυτή οροσειρά.

Φέτος, ξέσπασε σε όλη σχεδόν την Ευρώπη – κυρίως στην Ισπανία – ένα απίστευτο κύμα διαμαρτυριών κατά του μαζικού τουρισμού.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, στην Ίμπιζα, περίπου 1.000 κάτοικοι βρήκαν στους δρόμους ζητώντας αυστηρότερους κανονισμούς στον τουρισμό. Οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι η μετατροπή του νησιού σε «πολυτελή προορισμό» προκαλεί σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα στους ντόπιους.

 

Tags
Back to top button