Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιταλία: Δέκα άνθρωποι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί από το ξενοδοχείο Rigopiano

Συνολικά δέκα άνθρωποι έχουν εντοπιστεί ζωντανοί από το ξενοδοχείο Rigopiano, που έγινε λευκός τάφος για τουλάχιστον άλλους 4, όταν χιονοστιβάδα, που προκλήθηκε από τους σεισμούς της Τετάρτης, το ισοπέδωσε. Εκφράζονται ελπίδες και για άλλους ζωντανούς από τους τουλάχιστον 20 αγνοούμενους.

Οι διασώστες που βρίσκονται στο ξενοδοχείο είναι τώρα σε επαφή με μια γυναίκα και δυο παιδιά, που κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα στο χιόνι και στα ερείπια του κτιρίου, μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa.

Παράλληλα, την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού του έβδομου κατά σειρά ανθρώπου ο οποίος βρέθηκε παγιδευμένος στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση Rai, συνολικά μέχρι αυτή την στιγμή έχουν εντοπισθεί δέκα πελάτες και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου ζωντανοί, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον τρία παιδιά.

Μέλη της Πολιτικής Προστασίας εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι επιζώντες.

Πάνω από εκατό άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας, της Οικονομικής Αστυνομίας συνεχίζουν τις σωστικές προσπάθειες στην περιοχή της Φαρίντολα, όπου βρίσκεται ό,τι απομένει από το ξενοδοχείο Rigopiano.

Με την άνοδο της θερμοκρασίας κατά την σημερινή ημέρα, οι διασώστες της Πολιτικής Προστασίας, των Αλπίνων και της Πυροσβεστικής πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί στο έργο τους, διότι υπάρχει κίνδυνος νέων κατολισθήσεων και αποκόλλησης χιονιστιβάδων.

Tags
Back to top button