Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ιστιοπλοΐα: Πρεμιέρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Big Techno 293 και Big Techno 293 Plus

Με δύο ιστιοδρομίες ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης BIC TECHNO 293 και BIC TECHNO 293 Plus που διοργανώνει ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Σε αυτόν τον αγώνα τρέχουν συνολικά 101 σκάφη από 10 ομίλους και ταυτόχρονα αποτελεί πρόκριση για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ιστιοπλοΐα: Πρόβα τζενεράλε για τον μεγάλο αγώνα του Ιέρ για τους Ελληνες

Στην κατηγορία U17-U19 αγωνίζονται 60 σκάφη και προηγείται ο Αρης Παναγόπουλος του Ν.Α.Ο. Αρτέμιδας Σπάτων με 4 βαθμούς. Δεύτερη είναι η Νεφέλη Αναγνώστου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 6β. και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μηνάς Κουτέλας του ίδιου ομίλου με 7 βαθμούς.

Στην κατηγορία U13-U15 τρέχουν 41 σκάφη και στην πρώτη θέση είναι ο Ευάγγελος Κυριαζάκος του Αθηναϊκού Ν.Ο. με 2 βαθμούς. Ακολουθούν ο Ορέστης Νικόλαος Παλαμίδης του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 5 β. και ο Γεώργιος Κανελλόπουλος του Αθηναϊκού Ν.Ο. επίσης με 5 βαθμούς.

Το πρωτάθλημα τελειώνει την Κυριακή.

 

Tags
Back to top button