Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισραήλ: Ζήτησε και δεύτερη συστοιχία του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD από τις ΗΠΑ

Το Ισραήλ ζήτησε από τις ΗΠΑ να στείλουν μια δεύτερη συστοιχία του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD για την προστασία της χώρας σε περίπτωση ιρανικής αντίδρασης έπειτα από την αναμενόμενη ισραηλινή επίθεση αντιποίνων

Την πληροφορία μετέδωσε την Παρασκευή το ισραηλινό κανάλι 12.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι η Ουάσινγκτον θα στείλει την προηγμένη συστοιχία αεράμυνας στο Ισραήλ. Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών θα μεταβεί στο Ισραήλ για τον χειρισμό της συστοιχίας.

Το THAAD θεωρείται συμπληρωματικό σύστημα του αντιαεροπορικού συστήματος Patriot, αλλά μπορεί να καλύψει μια μεγαλύτερη περιοχή. Μπορεί να πλήξει στόχους σε αποστάσεις που φτάνουν τα 150 με 200 χιλιόμετρα.

Κάθε πυροβολαρχία αποτελείται από έξι εκτοξευτές που τοποθετούνται σε φορτηγά, έχει 48 βλήματα προς χρήση και άλλο εξοπλισμό (ραντάρ ή κέντρα διοίκησης). Για τη λειτουργία της απαιτεί δύναμη 95 στρατιωτών.

Tags
Back to top button