Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισπανία: Ζήτησε πολιτικό άσυλο ο δήμαρχος του Καράκας

Σε αίτηση πολιτικού ασύλου στην Ισπανία, στην οποία βρίσκεται από τις  18 Νοεμβρίου, όταν και διέφυγε από τη Βενεζουέλα ζήτησε ο δήμαρχος του Καράκας, Αντόνιο Λεντέσμα

Ο 62χρονος Λεντέσμα, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της αντιπολίτευσης, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, «ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ισπανία, μετά από τρία χρόνια φυλάκισης και κατ’ οίκον περιορισμού στη χώρα του» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης Ινίγκο Μέντες δε Βίγκο.

Ο Λεντέσμα, ο ιδρυτής του κόμματος Alianza Bravo Pueblo, έφυγε από τη Βενεζουέλα για την Κολομβία στις 17 Νοεμβρίου και από εκεί ταξίδεψε στην Ισπανία, χώρα όπου ζουν πολλοί αντιφρονούντες. Είναι δήμαρχος του Καράκας από το 2009, αλλά συνελήφθη και φυλακίστηκε το 2015, αφού κατηγορήθηκε για συνωμοσία κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

Παρέμεινε στη φυλακή για δύο μήνες και κατόπιν τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Tags
Back to top button