Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισπανία: την φυλάκιση της προέδρου του καταλανικού κοινοβουλίου ζήτησε ο γενικός εισαγγελέας της χώρας

Ο γενικός εισαγγελέας της Ισπανίας ζήτησε σήμερα από το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας να αποφανθεί υπέρ της φυλάκισης της προέδρου του καταλανικού κοινοβουλίου και τριών βουλευτών εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας για τον ρόλο τον οποίο διαδραμάτισαν στα γεγονότα που οδήγησαν στην ανακήρυξη ανεξαρτησίας της Καταλονίας, έγραψε η εφημερίδα El Pais.

Η πρόεδρος του καταλανικού κοινοβουλίου Κάρμε Φορκαντέλ και άλλοι πέντε βουλευτές του τοπικού κοινοβουλίου κατέθεσαν σήμερα ενώπιον του Συνταγματικού Δικαστηρίου για τις κατηγορίες της εξέγερσης, της στάσης και της υπεξαίρεσης κρατικών κονδυλίων.

Ο εισαγγελέας ζήτησε επίσης από τον δικαστή να διατάξει την αποφυλάκιση άλλων δύο βουλευτών του περιφερειακού κοινοβουλίου, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η αποφυλάκισή τους προβλέπει περιοριστικούς όρους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button