Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισχυρή έκρηξη στο Μανχάταν - Κλειστοί δρόμοι, προβλήματα στις συγκοινωνίες (βίντεο)

Μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε γύρω στις 06:40 το πρωί τοπική ώρα το κέντρο του Μανχάταν. Η έκρηξη βρήκε εκατομμύρια Νεοϋορκέζους στο δρόμο για τις δουλειές τους.

Η έκρηξη φαίνεται ότι προκλήθηκε από αγωγό ατμού αν και οι Αρχές απομακρύνουν για παν ενδεχόμενο τους ενοίκους των γειτονικών κτιρίων στην περιοχή Flatiron της Πέμπτης Λεωφόρου. Η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες.

Εκπρόσωπός της είπε ότι πρόκειται για μια «διαρροή ατμού υψηλής πίεσης», αν και τα αίτια ερευνώνται ακόμη.

Περαστικοί ανήρτησαν εντυπωσιακές φωτογραφίες με στήλες ατμού να υψώνονται στον ουρανό πάνω από τη φημισμένη λεωφόρο κρύβοντας τη θέα σε ουρανοξύστες ορόσημα της αμερικανικής μεγαλούπολης όπως το Empire State Building καθώς οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση.

Λόγω της έκρηξης οι Αρχές διέκοψαν την κυκλοφορία σε ένα τμήμα της πολυσύχναστης λεωφόρου, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν και στα δρομολόγια του μετρό.

Tags
Back to top button