Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Ισχυρές βροχές στα νότια της χώρας, ψιλόβροχο στην Αττική

Ισχυρές βροχές στα νότια της χώρας, ψιλόβροχο στην Αττική για σήμερα Πέμπτη. 

O καιρός θα ακολουθήσει μια τροχιά βελτίωσης, με τα φαινόμενα να περιορίζονται σήμερα στα νότια και ανατολικά μέχρι το βράδυ, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πνέουν ισχυροί άνεμοι. Αν και ο καιρός βελτιώνεται από την Παρασκευή, νέα επιδείνωση βρίσκεται προ των πυλών από την Κυριακή.

Βροχές θα δεχθεί και η Αττική την Πέμπτη, κυρίως στα βόρεια τμήματα, ενώ οι βορειοδυτικοί άνεμοι ρίχνουν και τη θερμοκρασία. Ανήμερα την Τσικνοπέμπτη, ο υδράργυρος θα υποχωρήσει κατά δύο μονάδες, όπως υπογραμμίζει.

Σήμερα Πέμπτη στα δυτικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης, ενώ πρόσκαιρα θα χιονίσει και στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα στα βόρεια θα σταματήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Στα βόρεια ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 12 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά θα φτάσει τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά.

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις τις επόμενες μέρες με βροχή την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 11 με 12 βαθμούς Κελσίου.
 

Tags
Back to top button