Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ήρθαν να κάνουν πανηγύρι»: Άγριο κράξιμο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ (Βίντεο)

Μετά την ένταση και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ ανάμεσα σε φοιτητές και ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο πανεπιστήμιο, στο σημείο έφτασε ο Νίκος Φίλης και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όμως αποδοκιμάστηκαν.


Τη στιγμή που ο πρώην υπουργός Παιδείας έκανες δηλώσεις στους δημοσιογράφους και εξαπέλυε επίθεση στην κυβέρνηση, την αστυνομία και τη σύγκλητο της ΑΣΟΕΕ, ένας φοιτητής πήρε το λόγο εκ μέρους του φοιτητικού συλλόγου και τον αποδοκίμασε.

«Δεν έχει καμία δουλειά εδώ ο κ. Φίλης»

Ο κ.Φίλης ανέφερε πως με τα ΜΑΤ δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά δημιουργούνται νέα. «Να φύγουν τα ΜΑΤ από την περιοχή για να φύγουν και οι φοιτητές», είπε και πρόσθεσε πως ήταν αψυχολόγητη η απόφαση της Συγκλήτου για να κλείσει το πανεπιστήμιο. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή ένας φοιτητής τον διέκοψε και πήρε το λόγο υποστηρίζοντας πως οι πολιτικοί που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ προσπάθησαν να καπελώσουν τους αγώνες των φοιτητών.

«Δεν έχει καμία δουλειά ο κ. Φίλης. Οι φοιτητικοί σύλλογοι απαιτούν να αποχωρήσουν αμέσως αυτοί που θέλουν να καπελώσουν τους αγώνες των φοιτητών. Να αποχωρήσουν τώρα από το άσυλο. Δεν έχουν καμία δουλειά να καπελώνουν τους αγώνες μας δεν εκπροσωπούν κανέναν δεν εκφράζουν κανέναν έστρωσαν το δρόμο για να μπαίνουν τα ΜΑΤ στο άσυλο.


Το άσυλο είναι για τους αγώνες μας. Δεν έχει καμία σχέση προσπαθούν να το λερώσουν και ο κ.Φίλης και τα υπόλοιπα στελέχη ήρθαν εδώ να κάνουν πανηγύρι και απαιτούμε να αποχωρήσουν τώρα», είπε ο φοιτητής.

Το βίντεο με την αποδοκιμασία κατά του Νίκου Φίλη:

Tags
Back to top button