Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιρλανδός ΥΠΕΞ: «Εάν υπάρξει μία παράταση 21 μηνών στο Brexit τότε ίσως η Βρετανία αλλάξει την προσέγγισή της»

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ιρλανδίας, μία παράταση 21 μηνών στην καθορισμένη ημερομηνία του Brexit, ενδέχεται να επιτρέψει ορισμένες αλλαγές στη διαδικασία της αποχώρησης της Βρετανίας.

Ο Ιρλανδός υπουργός Εξωτερικών Σάιμον Κόβενι δήλωσε σήμερα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ίσως προσφέρει τη δυνατότητα στη Βρετανία να καθυστερήσει την έξοδό της από το μπλοκ κατά έως 21 μήνες, σε μια κίνηση που ίσως οδηγήσει σε μια «θεμελιώδη αναθεώρηση» της βρετανικής πολιτικής για το θέμα αυτό.

«Εάν έχεις μια μακρά παράταση του Άρθρου 50, αυτό διευρύνει ακόμα περισσότερο τη συζήτηση για τη συνολική προσέγγιση που έχει το Ηνωμένο Βασίλειο στο Brexit. Αυτό ίσως διευκολύνει μια θεμελιώδη αναθεώρηση, ίσως πάλι όχι, απλά δεν γνωρίζουμε», δήλωσε ο Κόβενι σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό RTE.

«Εάν έχεις μια μακρά παράταση, ας πούμε 21 μηνών έως το τέλος του 2020 --όποια κι αν είναι η περίοδος-- τότε η Βρετανία έχει το νόμιμο δικαίωμα να εκπροσωπηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» και άρα πρέπει να λάβει μέρος στις ευρωεκλογές, δήλωσε.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button