Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιρλανδία: Παραιτήθηκε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Την παραίτησή της από αντιπρόεδρος της ιρλανδικής κυβέρνησης, υπέβαλε σήμερα η Φράνσις Φιτζέραλντ, η οποία τον τελευταίο καιρό είχε βρεθεί στο επίκεντρο ενός σκανδάλου.

Πρόκειται για μια κίνηση που μπορεί να αποτρέψει την κατάρρευση της κυβέρνησης και τις πρόωρες εκλογές που θα μπορούσαν να απειλήσουν τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις Βρετανίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit.

Κυβερνητική πηγή επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Φράνσις Φιτζέραλντ θα παραιτηθεί, όπως απαιτούσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά τη δημοσιοποίηση νέων εγγράφων σχετικά με τους αμφιλεγόμενους χειρισμούς της στην υπόθεση ενός αστυνομικού καταμηνυτή ατασθαλιών για τη διαφθορά στο Σώμα.

Πριν από λίγο η δημόσια ραδιοτηλεόραση RTE ανακοίνωσε πως η Φράνσις Φιτζέραλντ υπέβαλε την παραίτησή της. Ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών Πάσκαλ Ντόνοχοου επιβεβαίωσε στην RTE την παραίτηση της αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, την οποία είχε επιβεβαιώσει λίγα λεπτά νωρίτερα με δήλωσή της και η ίδια η Φιτζέραλντ.

Tags
Back to top button