Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιράν: Συνέλαβαν νεαρή επειδή χόρευε και ανέβασε βιντεάκι στο διαδίκτυο (βιντεο)

Οι γυναίκες στο Ιράν αναρτούν στο Διαδίκτυο βίντεο που τις δείχνουν να χορεύουν για να εκφράσουν τη στήριξή τους σε μια έφηβη που συνελήφθη για τον λόγο αυτό, μεταδίδει το BBC.

Ο Μαεντέχ Χοτζαμπρί έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 600.000 ακόλουθους στο Instagram, όπου ανεβάζει βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει στους ρυθμούς ιρανικής ή δυτικής ποπ μουσικής στο σπίτι της χωρίς να φορά την ισλαμική μαντίλα.

Για τον λόγο αυτό συνελήφθη, ενώ διαγράφηκε και ο λογαριασμός της στο Istagram. Σύμφωνα με ακτιβιστές, η Χοτζαμπρί είναι μία από τους πολλούς χρήστες αυτού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης που έχουν συλληφθεί από τις αρχές.

Την Παρασκευή η νεαρή εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης, όπου, όπως και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, «ομολόγησαν» τις πράξεις τους. Οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν ότι πρόκειται για αναγκαστικές ομολογίες, μια τακτική που χρησιμοποιούν συχνά οι ιρανικές αρχές.

Tags
Back to top button