Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Ζευγάρι Αλβανών έκλεβε από μαγαζιά τρόφιμα, ρούχα, ακόμη και… παιχνίδια

Ακόμη και ογκώδη αντικείμενα κατάφερνε να κλέβει από τα καταστήματα ένα ζευγάρι Αλβανών που προσποιούνταν ότι ψώνιζαν! Μετά την τελευταία αποτυχημένη απόπειρά τους, προσπάθησαν να διαφύγουν στην πατρίδα τους αλλά συνελήφθησαν και ερευνάται από προέρχεται το πλήθος κλοπιμαίων που είχαν μαζί τους!

Η 41χρονη γυναίκα και ο 52χρονος άνδρας προσπάθησαν να κλέψουν το απόγευμα της Τετάρτης ένα… ατμοσίδερο από εμπορικό κατάστημα στα Ιωάννινα, αλλά τους πήραν είδηση οι υπάλληλοι και τράπηκαν σε φυγή με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Λίγες ώρες αργότερα, άνδρες της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης που τους αναζητούσαν, τους εντόπισαν στην Κακαβιά και τους πέρασαν χειροπέδες.

Το ζευγάρι προσήχθη στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, όπου αποκαλύφθηκε ότι στις 25 Φεβρουαρίου η 41χρονη είχε κλέψει διάφορα προϊόντα από το ίδιο κατάστημα! Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ήρθε όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το αυτοκίνητο των δραστών και βρήκαν πλήθος από κλεμμένα ρούχα, τρόφιμα, καλλυντικά, ακόμη και… παιχνίδια!

Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων. Ωστόσο, οι δυο Αλβανοί δεν αποκάλυψαν από πού τα είχαν κλέψει και η προανάκριση για την εξιχνίαση των κλοπών συνεχίζεται, ενώ οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και τους ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Tags
Back to top button