Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ινδονησία: Κατάρρευση αερογέφυρας - 16 νεκροί

Μια αερογέφυρα από σκυρόδεμα κατέρρευσε πάνω σε πολυσύχναστο δρόμο, συνθλίβοντας, τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα, μια μοτοσικλέτα και ένα λεωφορείο την πόλη Βαρανάσι της Ινδίας. 

Η αερογέφυρα, η οποία ήταν υπό κατασκευή και αναμενόταν να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο, κατέρρευσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους παγιδεύοντας οχήματα και επιβάτες κάτω από τα συντρίμμια. 

«Υπήρξε ξαφνική κατάρρευση και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαμε τα οχήματα να συνθλίβονται», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Associated Press.

«Μας πήρε τουλάχιστον ένα λεπτό για να καταλάβουμε τι έχει συμβεί», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα σωστικά συνεργεία, αλλά όπως αναφέρουν και στα τοπικά ΜΜΕ, η κατάρρευση δεν άφησε κανένα περιθώριο στα θύματα. 

Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε μέσω twitter ο Πρωθυπουργός της χώρας Ναρέντα Μόντι.

Tags
Back to top button