Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ινδία: Σύλληψη άνδρα λόγω δυσοσμίας των ποδιών του!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ινδία. Ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες ενός επιβάτη λεωφορείου της γραμμής, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα, με την κατηγορία πως… μύριζαν τα πόδια του.

Οι κάλτσες του λοιπόν στάθηκαν αφορμή για καβγά. Όπως γράφει το BBC ο επιβάτης έκανε μήνυση προς τον Πράκας Κουμάρ, 27 ετών, «για πρόκληση δημόσιας δυσαρέσκειας».

Το συμβάν σημειώθηκε στον δρόμο για το Δελχί όταν ο Κουμάρ έβγαλε τις κάλτσες του και τα παπούτσια του. Η… δυσοσμία ήταν τόσο μεγάλη που οι συνεπιβάτες του, του ζήτησαν να βάλει κάλτσες και παπούτσια σε σακούλα και να τα πετάξει έξω.

Εκείνος αρνήθηκε και τότε οι υπόλοιποι επιβάτες υποχρέωσαν τον οδηγό να σταματήσει σε αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσαν τη μήνυση. Οι Times του Ινδουστάν γράφουν πως ο Κουμάρ αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως οι επιβάτες του λεωφορείου του επιτέθηκαν αναίτια. Η Αστυνομία δήλωσε στο BBC πως ο Κουμάρ αφέθηκε με εγγύηση.

Tags
Back to top button