Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ινδία: Ομαδική αυτοκτονία 11 μελών μιας οικογένειας

Σοκ στην Ινδία από την ομαδική αυτοκτονία 11 μελών μιας οικογένειας - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα λέει η αστυνομία

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ομαδική αυτοκτονία 11 μελών μιας οικογένειας στο προάστιο Μπουράρι στο Νέο Δελχί, δίχως να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Οι αρχές δεν επιβεβαιώνουν ωστόσο τις πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά και διεθνή ΜΜΕ που συνδέουν την αυτοκτονία με μυστικιστική τελετή και θρησκευτικές πεποιθήσεις.


Τα πτώματα των μελών της οικογένειας βρέθηκαν απαγχονισμένα από το ταβάνι με καλυμμένα μάτια και χέρια δεμένα πισθάγκωνα, ενώ μία από τις σορούς βρέθηκε στο δάπεδο.

Πρόκειται για επτά γυναίκες, δύο ανήλικα αγόρια και δύο άνδρες. Τα πτώματα ανακάλυψε σοκαρισμένος οικογενειακός φίλος και γείτονας που ειδοποίησε τις αρχές.

Οι αρχές εστιάζουν τις έρευνες στο γεγονός ότι οι δέκα βρέθηκαν κρεμασμένοι με κασκόλ με θρησκευτικά μοτίβα, ενώ η μητριάρχης της οικογένειας, ηλικίας 75 ετών, βρέθηκε στραγγαλισμένη.

Οι αρχές είναι φειδωλές σε δηλώσεις και αποκαλύψεις, εξερευνώντας κάθε πιθανή αιτία θανάτου.

Πάντως, τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ύπαρξη χειρόγραφων σημειωμάτων που έκαναν λόγο για "μαζική σωτηρία", αλλά και ότι οι δέκα από τους έντεκα είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών πριν το δείπνο.

Εκτιμάται ότι ο απαγχονισμός τους έγινε από τον 11ο, η σορός του οποίου βρέθηκε στο πάτωμα. Η αστυνομία ωστόσο, εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Tags
Back to top button