Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Ινδία: Eπιχείρηση διάσωσης για να σωθούν 100 πίθηκοι από πλημμύρες (βίντεο)

Σώθηκαν 100 πιθήκοι που είχαν εγκλωβιστεί σε έναν πλημμυρισμένο ποταμό κοντά στην πόλη Harihara, στη νότια Ινδία.

Οι πίθηκοι είχαν εξαφανιστεί για σχεδόν τρεις ημέρες, όταν άνοιξαν οι πύλες στο κοντινό φράγμα Bhadra, πλημμυρίζοντας τον ποταμό Tungabhadra. 

Στις 5 Αυγούστου, οι κάτοικοι του χωριού Rajanahalli παρατήρησαν ότι οι πίθηκοι είχαν κολλήσει σε δέντρα βυθισμένα στο νερό και ειδοποίησαν τον τοπικό δασικό αξιωματικό Hidayat, ο οποίος πήγε με μια ομάδα διάσωσης 15 ατόμων. 

Η αρχική προσπάθεια για τη διάσωση των πιθήκων με σχεδίες δεν λειτούργησε, καθώς οι τρομοκρατημένοι πίθηκοι έμεναν στα δέντρα. 

Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα χρησιμοποίησε σκάλες από σχοινιά, τις οποίες έδεσε σε ένα δέντρο στην όχθη, περίπου 200 μέτρα μακριά. 

Μόλις οι σκάλες τοποθετήθηκαν, οι πίθηκοι άρχισαν να τις χρησιμοποιούν, περπατώντας πάνω στη σκάλα ένας προς ένας. 

Μέχρι τις 8 Αυγούστου όλοι τους είχαν μετακινηθεί με ασφάλεια στη στεριά.

 

Tags
Back to top button