Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ινδία: Αυτό είναι το αγόρι που λατρεύεται σαν θεός εξαιτίας ενός ιδιαίτερου χαρακτηριστικού του (βίντεο)

Ένα αγόρι λατρεύεται σε ένα ινδικό χωριό σαν να είναι θεότητα εξαιτίας ενός ιδιαίτερου χαρακτηριστικού του . Ο Dulha Singh γεννήθηκε με μια ουρά στο κάτω μέρος της πλάτη του και οι ντόπιοι πιστεύουν ότι είναι μια ενσάρκωση του ινδουιστικού θεού Hanuman- του θεού μαϊμού.

Το νεαρό αγόρι ζει με τον θείο του Sahib Singh και τη θεία Majeer Kaur που είναι υπερήφανοι για αυτόν, στο Amritsar του Punjab.

Ο μικρός Dulha λέει ότι δεν τον πειράζει η ουρά του και ότι την αφήνει γιατί πιστεύει ότι είναι δώρο από τον Θεό. "Μερικά παιδιά συνήθιζαν να γελούν με την ουρά μου. Τώρα είναι φίλοι μου και δεν με πειράζουν πια " παραδέχεται ο Dulha, αισθανόμενος προφανώς το βάρος της φήμης και ότι έχει αλλάξει την συμπεριφορά προς το πρόσωπο του.

Ο θείος δήλωσε στο ΜΜΕ ότι η μητέρα του Dulha ήθελε να κόψει την ουρά του όταν ήταν νεότερος, αλλά πέθανε προτού της δοθεί η ευκαιρία. Τώρα που ο Dulha βρίσκεται υπό την κηδεμονία του θείου του αποφάσισε να μην την κόψει και ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι από τα γύρω χωριά συρρέουν για να δουν την ενσάρκωση του Θεού Μαϊμού και να προσευχηθούν. Μάλιστα άλλοι πιστοί ταξιδεύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να τον δουν από κοντά και να πάρουν την ευλογία του αγγίζοντας την ουρά του.

Ο Dulha είναι επίσης εξαιρετικός στην αναρρίχηση δέντρων κάτι το οποίο οι πιστοί ί θεωρούν ως περαιτέρω απόδειξη ότι είναι η ενσάρκωση του θεού Hanuman!

Δείτε το video:

Source: by

Tags
Back to top button