Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιλίον- Βιασμός 15χρονου: Οι ανησυχητικές αναρτήσεις των βιαστών στα social media

Στην υπόθεση με θύμα έναν 15χρονο από το Ίλιον ο οποίος βιάστηκε κατ' εξακολούθηση από συμμορία συμμαθητών του, έχουν επικεντρωθεί οι Αρχές.

Πέρα από τα όσα φρικτά έχει περιγράψει πως βίωσε το παιδί από τους συνομήλικούς του, μεγάλη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους δημοσίευαν φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά στους λογαριασμούς τους στα social media.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον - «Τους έλεγα "σταματήστε, πονάω", δεν άκουγαν» λέει ο μαθητής

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που προβλήθηκαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών, ένας από τους ανήλικους πραγματοποίησε ανάρτηση στην οποία διακρίνεται να κρατά ένα πιστόλι και την ίδια στιγμή να το οπλίζει.

 

Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις:

Tags
Back to top button