Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ι.Κασουλίδης: «Το καθεστώς των βρετανικών βάσεων βρίσκεται στο διαπραγματευτικό πλαίσιο για το Brexit»

Πρόβλεψη για τη διευθέτηση του καθεστώτος των βρετανικών βάσεων στην Κύπρο, περιέχεται στο κείμενο των διαπραγματευτικών συστάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαδικασία του Brexit.

Ειδικότερα, στο κείμενο προβλέπεται η αναγνώριση των κυπρο-βρετανικών διμερών συμφωνιών, οι οποίες είναι συμβατές με το ευρωπαϊκό δίκαιο, ειδικά σε σχέση με το καθεστώς των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ζουν ή εργάζονται στις περιοχές των βάσεων.

Ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, κατά τη χθεσινή τηλεφωνική συνομιλία του με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών για τις κυπρο-βρετανικές σχέσεις μετά το Brexit, δήλωσε ότι η Κύπρος θα καταβάλει προσπάθεια για διασφάλιση της ισοτιμίας των Κυπρίων που ζουν η εργάζονται στις βρετανικές βάσεις, ώστε να μη περιέλθουν σε δυσμενέστερη κατάσταση σε σχέση με τους άλλους εργαζομένους στην Κύπρο.

Tags
Back to top button