Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερουσαλήμ: Θρήνος στην κηδεία του 26χρονου Iωνά Καρούση

Το τελευταίο αντίο στον 26χρονο Ιωνά Καρούση, που έχασε την ζωή του Στο Τελ Αβίβ την περασμένη Τρίτη, κατά τη διάρκεια τρομοκρατικού χτυπήματος, λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι.

Στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη φτάνουν από νωρίς μέλη της οικογένειας και όσοι αγαπούσαν τον 26χρονο καθώς στις 12.30 το μεσημέρι θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του.

Τραγικές φιγούρες η σύντροφος του νεαρού που έχασε άδικα τη ζωή του αλλά και οι στενοί του συγγενείς που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 26χρονος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει. Νομίζω ότι θα ξυπνήσουμε το πρωί και θα πάμε να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε πάντα. Ήταν ένα παιδί καλλιεργημένο. Δυστυχώς έφυγε την ώρα που τελείωνε το πτυχίο του και θα έπιανε δουλειά για να κάνει την καριέρα του σαν αρχιτέκτονας. Έφυγε δυστυχώς όταν είχε πάει για μια εργασία για τη σχολή του. Πήγε να καταγράψει ένα χώρο και δυστυχώς τον γαζώσανε με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Είναι πολύ άδικο αυτό που έχει γίνει, δεν μπορώ να το χωνέψω», ανέφερε ο θείος του 26χρονου.

 

Tags
Back to top button