Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερόσυλοι παραβίασαν δυο εκκλησίες στην Αχαΐα

Τις εκκλησίες της Αχαΐας έβαλαν στο μάτι οι ιερόσυλοι, αλλά στις δυο εισβολές που έκαναν δεν αποκόμισαν παρά μικρής αξίας λεία. Μάλιστα, στη μια από τις δυο περιπτώσεις ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μετά την κλοπή που διέπραξε μέρα- μεσημέρι.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, ο οποίος αποπειράθηκε να παραβιάσει το παγκάρι σε ένα παρεκκλήσι ναού στην Πάτρα, δεν τα κατάφερε και άρπαξε μόνο ένα χρυσό αφιέρωμα από μια εικόνα. Ωστόσο, την ώρα που έβγαινε από το εκκλησάκι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και το τάμα που βρέθηκε στην τσέπη του παραδόθηκε στον νεωκόρο της εκκλησίας. Ο δράστης παρελήφθη από την Ασφάλεια και ανακρίνεται για άλλες κλοπές που ενδέχεται να έχει διαπράξει.

Στην δεύτερη περίπτωση, οι δράστες στάθηκαν πιο τυχεροί, αλλά… όχι αρκετά! Αφού παραβίασαν τον φεγγίτη μιας εκκλησίας στα Σαγέικα Αχαΐας, διέρρηξαν το παγκάρι όπου όμως βρήκαν μόλις 25 ευρώ. Κατάφεραν, ωστόσο να διαφύγουν χωρίς να εντοπιστούν και οι αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Αχαΐας που ανέλαβαν την προανάκριση σχημάτισαν δικογραφία  για κλοπή σε βάρος αγνώστων.

Tags
Back to top button