Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιαπωνία: Σύλληψη μελών της Γιακούζα για κλοπή ρολογιών Rolex αξίας 1,87 εκατ. δολαρίων

«Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στην Αν. Ασία: Πάνω από 150 Κινεζικά μαχητικά έχουν «περικυκλώσει» την Ταϊβάν - Ανησυχία από Ιαπωνία

Τη σύλληψη δύο αντρών, οι οποίοι έκλεψαν ένα βανάκι που μετέφερε ρολόγια Rolex συνολικά αξίας 1,87 εκατομμυρίου δολαρίων, προχώρησε η αστυνομία της Οσάκα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο ένας εκ των δύο δραστών είναι μέλος της Γιακούζα (μαφία της Ιαπωνίας). 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 52χρονο, ο οποίος δουλεύει για λογαριασμό του Yamaguchi-gumi, ενός διεθνώς αναγνωρισμένου συνδικάτου οργανωμένου εγκλήματος που αντλεί ωφέλη από εκβιασμούς, τυχερά παιχνίδια, πορνεία, διακίνηση όπλων και εμπόριο ναρκωτικών και αριθμεί περίπου 3.500 μέλη.

Η ενημέρωση της αστυνομίας ανέφερε πως ο 52χρονος μαζί με έναν συνεργό του, κατάφεραν να κλέψουν το βανάκι που μετέφερε 172 ρολόγια Rolex σε έναν δρόμο της Οσάκα το πρωί της 21ης Μαΐου.

Το όχημα βρισκόταν καθ' οδόν για να παραδώσει τα ρολόγια σε έναν διανομέα της Rolex από ένα κέντρο διανομής στην Οσάκα, ωστόσο το έκλεψαν μέσα σε μόλις τρία λεπτά, ενώ ο οδηγός το εγκατέλειψε, δεχόμενος απειλές για τη ζωή του. 

 

Tags
Back to top button