Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιαπωνία: Γέφυρα που κόβει την ανάσα! (φωτο-βίντεο)

Φωτογραφίες και βίντεο από την τρομακτική αυτή γέφυρα στην Ιαπωνία.

Αν θέλετε ποτέ να βιώσετε το πώς είναι να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας σαν ένα…roller coaster, τότε η γέφυρα Eshima Ohashi στην Ιαπωνία μπορεί να είναι η ευκαιρία σας.

Παρόλο που η γέφυρα δεν έχει στροφές και βρόχους, μπορεί να κάνει ακόμη και τους πιο δύσπιστους οδηγούς να φοβούνται να οδηγήσουν επάνω της.

Η γέφυρα Eshima Ohashi, που συνδέει τις πόλεις Matsue και Sakaiminato έχει μήκος 1,7 χιλιόμετρα περίπου και πλάτος 11,3 μέτρα.

Είναι με διαφορά η πιο ιλιγγιώδης γέφυρα της Ιαπωνίας. Ένα αριστούργημα σύγχρονης αρχιτεκτονικής με κλίση 6,1% στη μία πλευρά και 5,1% από την άλλη!

Από μακριά, η γέφυρα μοιάζει αδύνατο να αναρριχηθεί. Τα αυτοκίνητα, φαίνεται σαν να γλιστρούν μόνα τους προς τα κάτω.

Το τόξο της γέφυρας είναι το μεγαλύτερο στη χώρα και το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο! Είναι τόσο ψηλό ώστε μπορούν άνετα να περάσουν από κάτω ολόκληρα πλοία.

Tags
Back to top button