Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

'Ηθελε να κάνει ένα γκράφιτι και τώρα... κινδυνεύει με δέκα χρόνια φυλάκιση (βίντεο)

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια βρίσκεται ένας 23χρονος Βρετανός που έκανε διακοπές στην Ταϊλάνδη κατηγορούμενος ότι βανδάλισε ιστορικό φρούριο του 13ου αιώνα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός που ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος, "πιάστηκε" από τις κάμερες ασφαλείας του δρόμου να χαράσσει στο μνημείο τις λέξεις "Scouser Lee". Αρχικά, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, είχε γράψει ανορθόγραφα "Scousse Lee", αλλά επέστρεψε και το διόρθωσε γράφοντας "Scouser Lee" Μαζί του

Όπως ο ίδιος δήλωσε, έπινε όλη την ημέρα γιατί είχε λάβει άσχημα νέα από την οικογένειά του στο Λίβερπουλ και ήταν πολύ στεναχωρημένος. Αναφέρει ότι ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν αντιλήφθηκε τι έκανε. «Είδα κάτω το σπρέι, το σήκωσα και έγραψα σ' έναν τοίχο. Το άλλοι πρωινό η αστυνομία με μετέφερε στο τμήμα. Είμαι τρομοκρατημένος. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τώρα», ανέφερε ο νεαρός από το Λίβερπουλ.

«Συγγνώμη που προσέβαλα τον λαό της Ταϊλάνδης, υπήρξα ένας ηλίθιος». Μία 23χρονη Καναδέζα που ήταν μαζί του και ζωγράφισε το "Β" στον τοίχο συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο σημείο όπου οι δύο νέοι παραδέχτηκαν το παράπτωμά τους για το οποίο κινδυνεύουν με 10 χρόνια φυλάκιση αλλά και 23.500 λίρες πρόστιμο.

Tags
Back to top button