Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Σύγκρουση βαν με αγροτικό - Πέντε τραυματίες

Τροχαίο με πέντε τραυματίες έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ρεύμα από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, στο ύψος της γέφυρας της Ούλωφ Πάλμε.

Δύο αυτοκίνητα, ένα βαν και ένα αγροτικό, που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός δρόμου και να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά πέντε άνθρωποι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Ζημιές από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σε ακόμα τρία αυτοκίνητα που βγήκαν εκτός δρόμου.

Από τους πέντε τραυματίες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου διακομίστηκε ένα άτομο, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή δεύτερου ασθενοφόρου, προκειμένου να μεταφέρει στο νοσοκομείο μια μητέρα με δύο μικρά παιδιά που επέβαιναν στο ένα όχημα. Ωστόσο αυτό, δεν κρίθηκε τελικά απαραίτητο.

Από την σύγκρουση των οχημάτων προκλήθηκε μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων και μάλιστα σε ώρα αιχμής.

Tags
Back to top button