Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Δολιοφθορά σε γεωτρύπανο που αναζητούσε νερό

Αυτούς που επωφελούνται από τη λειψυδρία στην Κρήτη αναζητούν οι αστυνομικοί προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την δολιοφθορά που έγινε σε γεωτρύπανο που έκανε εργασίες ανόρυξης γεωτρήσεων για λογαριασμό του Δήμου Βιάννου.

Οι ασυνείδητοι δράστες έκοψαν και πήραν μαζί τους τους σωλήνες από το υδραυλικό σύστημα του γεωτρύπανου το οποίο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του μηχανήματος, διακόπτοντας τις προσπάθειες που γίνονται για την εύρεση νερού στις νότιες περιοχές του Ηρακλείου και προκαλώντας του ζημιά ύψους 50.000 ευρώ.

Για το πρωτοφανές σαμποτάζ έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, οι οποίοι διενεργούν παράλληλες έρευνες αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών τη δολιοφθοράς στο υψίστης ζωτικής σημασίας για την περιοχή έργο.

Tags
Back to top button