Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Το τατουάζ της συγνώμης για τις...εξωσυζυγικές του περιπέτειες

Την ειλικρινή του μεταμέλεια για τις εξωσυζυγικές του περιπέτειες αποφάσισε να δείξει στη γυναίκα του ένας άπιστος σύζυγός και χτύπησε ένα τεράστιο τατουάζ στο στήθος του.

Ο λόγος για τον Χοσέ Τόρες, που με την απιστία του προκάλεσε ισχυρό κλονισμό στο γάμο του και θέλησε να επανορθώσει με έναν μάλλον ανεξίτηλο τρόπο.

«Εγώ, ο Χοσέ Λ. Τόρες, κάνω εθελοοντικά αυτό το τατουάζ στις 2 Ιανουαρίου 2019, ώστε να κερδίσω πίσω την εμπιστοσύνη της γυναίκας μου για τον πόνο που προκάλεσα στο γάμο της.

Είμαι
-ψεύτης
-άπιστος
-εκμεταλλευτής
-απατεώνας,
-εραστής πόρνη
-ανέντιμος και ασεβής», γράφει το τατουάζ που ξεκινά από το ύψος του στήθους του και φτάνει λίγο πάνω από τον αφαλό.

Το τατουάζ ανέβασε σε φωτογραφία στο Instagram το κατάστημα που το δημιούργησε. Όμως, η αποκάλυψή του προκάλεσε μικτές αντιδράσεις, με ορισμένους να τον καλούν απλά να πάρει διαζύγιο, ενώ άλλοι το βρήκαν αναξιοπρεπές. Πολλοί σχολίασαν τα ορθογραφικά λάθη του τατουάζ.

Tags
Back to top button