Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Θρίλερ σε βουνό στη Γιούτα - Χάθηκαν σε χιονοστιβάδα 3 σκιέρ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια έρευνας και διάσωσης τριών σκιέρ που αγνοούνται από χιονοστιβάδα στο Lone Peak της Γιούτα, στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Ενιαίο Αστυνομικό Τμήμα του Σολτ Λέικ Σίτι.

Οι σκιέρ πιστεύεται ότι θάφτηκαν από χιονοστιβάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι μεγάλες, επικίνδυνες χιονοστιβάδες είναι σπάνιες τόσο αργά στη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου, επειδή η θερμότητα της ημέρας συνήθως σταθεροποιεί τη χιονοστιβάδα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Κρεγκ Γκόρντον του Κέντρου Χιονοστιβάδων της Γιούτα, όπως μετέδωσε το ABC.

Αυστρία: 3 Ολλανδοί σκιέρ νεκροί από χιονοστιβάδα

Σε απότομη περιοχή χάθηκαν τρεις σκιέρ στη Γιούτα, δύσκολη η επιχείρηση διάσωσης

Μια πρόσφατη καταιγίδα το άλλαξε αυτό πολύ γρήγορα, αυξάνοντας δραματικά τον κίνδυνο, δήλωσε ο Γκόρντον. Πρόσθεσε ότι η περιοχή αυτή στη βόρεια πλευρά του Lone Peak είναι απότομη, περιπλέκοντας τις προσπάθειες διάσωσης.

Έχουν στείλει έναν σκύλο διάσωσης χιονοστιβάδων για να βοηθήσει στην προσπάθεια έρευνας και διάσωσης.

Tags
Back to top button