Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ στο ΣΑ του ΟΗΕ: Εμπάργκο πετρελαίου στη Βόρεια Κορέα και δέσμευση περιουσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν

Εμπάργκο πετρελαίου και δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι τα δύο βασικά μέτρα που προωθεί μέσω του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ως κυρώσεις εναντίον της Βόρειας Κορέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ουάσιγκτον έχει προτείνει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο πιθανότατα θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα, προκειμένου να αποφασίσει τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στο καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ, με αφορμή τις δύο τελευταίες δοκιμές που πραγματοποίησε.

Το ψήφισμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ήδη συνταχθεί και θα τεθεί προς διαβούλευση ανάμεσα στους άλλους εταίρους και ιδιαίτερα στα μόνιμα μέλη, δύο εκ των οποίων, η Κίνα και η Ρωσία, προβάλουν ισχυρές αντιδράσεις. Η δε Μόσχα, δήλωσε σαφώς πως δεν αναγνωρίζει το πυρηνικό καθεστώς που προσάπτει η διεθνής κοινότητα στη Βόρεια Κορέα.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, η Αμερικανίδα πρέσβειρα, σε έναν πύρινο λόγο, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι οι ΗΠΑ έχουν εξαντλήσει τα διπλωματικά μέσα και ότι θα πρέπει να δρομολογηθεί η στρατιωτική επέμβαση στην κορεατική χερσόνησο.

Tags
Back to top button