Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Στα δικαστήρια η γυναίκα που έσκισε ελληνικές σημαίες

Για προκατάληψη και εκφοβισμό κατηγορείται η 23χρονη Άμπερ Μάθιους επειδή έσκισε και γκρέμισε μια σειρά από κρεμασμένες ελληνικές σημαίες σε εστιατόριο στο Νιου Τζέρσεϊ, αφού νόμιζε ότι ήταν σημαίες του Ισραήλ, γράφει η εφημερίδα New York Post.

Νιου Τζέρσεϊ: Συνέλαβαν την TikToker που έσκισε ελληνικές σημαίες έξω από γυράδικο νομίζοντας ότι είναι του Ισραήλ (Βίντεο)

Η Μάθιους βιντεοσκόπησε το περιστατικό, αλλά μόλις πρόσφατα το ανέβασε στο TikTok, όπου έγινε γρήγορα viral.

Η New York Post αναφέρει ότι το κλιπ είχε 4,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και εκατομμύρια περισσότερες προβολές σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

"Το Μοντκλέρ είναι μια κοινότητα που προσπαθεί να συμπεριφέρεται σε όλα τα άτομα με αξιοπρέπεια και σεβασμό", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τοντ Κονφόρτι. "Ελπίζω ότι αυτή η έρευνα στέλνει ένα σαφές μήνυμα ότι η υπηρεσία μας δεν θα ανεχθεί καμία μορφή παρενόχλησης ή διάκρισης και ότι οι δράστες θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους".

Στο βίντεο, η Μάθιους γκρεμίζει μια σειρά από σημαίες έξω από ένα εστιατόριο. Φωνάζει: "Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Τι κοιτάτε; Ξέρετε πολύ καλά ότι συμβαίνει μια γενοκτονία", είπε.

"Δεν το αντέχω. Υπάρχει γενοκτονία και δεν υποστηρίζω τον σιωνισμό", λέει η 23χρονη.

"Είσαι περήφανος για την κληρονομιά σου;", ρωτά έναν εργαζόμενο του εστιατορίου, ο οποίος στη συνέχεια της λέει ότι αυτές είναι.... ελληνικές σημαίες.

"Λάθος μου", τότε απάντησε τότε η Μάθιους. "Μοιάζουν με του Ισραήλ. Τις θέλετε πίσω;", είπε η κοπέλα ηρεμώντας.

Η Μάθιους αναμένεται να δικαστεί τον Δεκέμβριο.

Tags
Back to top button