Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Σε σοκ ο μικρότερος γιος του Ντ. Τραμπ μετά την κακόγουστη φάρσα κωμικού (φωτό, βίντεο)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, είναι έξαλλος με την κωμικό Κάθι Γκρίφιν η οποία αποφάσισε να ποζάρει σε φωτογράφιση κρατώντας το ματωμένο ομοίωμα του κεφαλιού του.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
«Η Γκρίφιν θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό της. Τα παιδιά μου, ιδίως ο 11χρονος γιος μου, Μπάρον, δυσκολεύονται πολύ να το αντιμετωπίσουν όλο αυτό. Αρρωστημένο», έγραψε σε ανάρτησή του ο Τραμπ.

Σύμφωνα με πηγή από τον στενό φιλικό κύκλο της οικογένειας Τραμπ, που μίλησε στον ιστότοπο TMZ, ο 11χρονος γιος του προέδρου υπέστη σοκ όταν αντίκρισε ξαφνικά την εικόνα της Αμερικανίδας ηθοποιού στην τηλεόραση να κρατά ένα κεφάλι που έμοιαζε στον πατέρα του. 

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά η ανώνυμη πηγή, ο μικρός Μπάρον, μη γνωρίζοντας ότι επρόκειτο για στημένη φωτογράφηση, πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει έντρομος τη μητέρα του, προτού εκείνη φτάσει κοντά του για να τον καθησυχάσει. 

Η επίσημη απολογία της κωμικού

Άσχημα μπλεγμένη έχει βρεθεί από εχθές η δημοφιλής Αμερικανίδα κωμικός Kathy Griffin, η οποία πόζαρε κρατώντας το κομμένο και ματωμένο «κεφάλι» του Ντόναλντ Τραμπ, σε μια προκλητική φωτογράφηση που προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ. 

Κι αυτό γιατί, εκτός από τις σφοδρές αντιδράσεις του κοινού, η αμφιλεγόμενη ηθοποιός και σκηνοθέτιδα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη και με την μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ, που ερευνά εξονυχιστικά οποιαδήποτε απειλή διατυπώνεται στα ΜΜΕ και τα social media κατά του Αμερικανού προέδρου.

Μετά το σφυροκόπημα από διάσημες προσωπικότητες, που βρήκαν την φωτογράφησή της «απαράδεκτη», «αηδιαστική» και «κακόγουστη» (συμπεριλαμβανομένης και της Τσέλσι Κλίντον», η Griffin ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή της στο Twitter, σημειώνοντας ότι κατανοεί πως «το παρατράβηξε» και πως έκανε λάθος. 

Σε επακόλουθο βίντεο που δημοσίευσε, η Griffin ζήτησε ξανά συγγνώμη και υποσχέθηκε να αφαιρέσει το προκλητικό υλικό από το διαδίκτυο. Ωστόσο, δύο νέες αναρτήσεις από τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ μάλλον πρέπει να ανησυχούν την ηθοποιό, αφού επισημαίνουν ότι οι έρευνες για απειλητικά μηνύματα κατά σημαντικών αξιωματούχων έχουν πάντα προτεραιότητα.

Η απολογητική της διάθεση της κωμικού δεν φαίνεται να κατευνάζει τους επικριτές της, και η μάλλον άστοχη απόπειρα κριτικής της στο πρόσωπο του Τραμπ μπορεί να της στοιχίσει περισσότερα από μερικά αρνητικά σχόλια στο Twitter. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του εκπροσώπου του CNN, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του οποίου παρουσιάζει παραδοσιακά κάθε χρόνο η κωμικός.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του καναλιού, το CNN πρόκειται να «επανεξετάσει τη συνεργασία του με την Griffin», αν και προς το παρόν δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για ακύρωση του συμβολαίου.

Tags
Back to top button